Ring oss gärna: 0455-30 28 00

FAQ Nurse Partner

Varför ska jag arbeta hos Nurse Partner?

Du vill söka nya utmaningar i din arbetskarriär och arbeta på ett mer fritt sätt. Vi har både kortare och längre uppdrag i både Sverige och Norge. Vi hjälper dig att utnyttja din kompetens för att hitta uppdrag som passar dina krav och önskemål. Vi ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid

Vilka är fördelarna med att arbeta hos er?

Nurse Partner är ett affärsområde inom NGS Sköterskebemanning där även varumärket First Med ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut och övrig vårdpersonal konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Vad krävs för anställning?

För att arbeta för Nurse Partner krävs i de flesta fall 2 års erfarenhet inom ditt yrke. För att arbeta som sjuksköterska behöver du ha svensk sjuksköterskelegitimation. Välkommen till oss om du vill ha många uppdrag att välja bland över hela Sverige.!

Anmäl ditt CV direkt. Då får du e-post om passande uppdrag. Du kan även välja att fylla i vår intresseanmälan. Då kontaktar vi dig och berättar mer om oss.

Registrera CV Intresseanmälan

Vad har jag för anställnings- och lönevillkor?

Vi tillämpar individuell lönesättning som utgår från erfarenhet och kompetens Vi ger dig en konkurrenskraftig lön som finns på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi har kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension.

Kan jag arbeta som underkonsult via eget företag?

Självklart! Arbetar du som underleverantör via eget bolag betalar vi din faktura på 10 dagar.

Har du funderat på att starta eget? Vi samarbetar med Fortner som är en auktoriserad redovisningsbyrå med specialiserade och erfarna konsulter som hjälper dig med bokföring, fakturering och lön. De hjälper dig gärna.

Läs mer om Fortner

Om jag arbetar på annan ort, vem ordnar resa och boende?

Nurse Partner kan ordna resa och boende. Du kommer överens om det med din konsultchef vid uppdragsutbokning.

Var och hur mycket kan jag arbeta?

Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser. Vi har uppdrag för alla typer av specialiserad vårdpersonal på en mängd olika arbetsplatser över hela Sverige.

Vem ordnar med SITHS-kort på uppdrag?

I flera regionen står kunden för att ordna det men medan för uppdrag i till exempel Skåne och Stockholm, ordnar vi ditt SITHS-kort. Din konsultchef meddelar detta vid uppdragsutbokning.

  1. Bemanning av distriktssköterskor genom Nurse Partner