Ring oss gärna: 0455-30 28 00

Vi hittar tillfällig sjuksköterskepersonal snabbt och säkert

Nurse Partner finns här för er vid arbetstoppar, vårdköer eller under rekryteringsperioder. Viktigt för oss är att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör vid uthyrning av sjuksköterskor. Vi har ramavtal gällande bemanningstjänster till flertalet landsting, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge.

Vi ger er möjlighet att fokusera på patienten samtidigt som vi ser till att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Ni betalar bara per arbetad timme med ett fast pris där sociala avgifter, semester, sjuklön med mera ingår. Att hyra sjuksköterskor från oss gör att ni slipper alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär.

Hyra stafettsjuksköterska

Våra stafettsjuksköterskor har bred kunskap och erfarenhet från olika arbetsplatser. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar inte bara till ett gott arbetsklimat utan också gynnar er verksamhets utveckling. Vi ställer höga krav på kvalitet. Vår personal har minst två års yrkeserfarenhet inom sin specialitet. Vi tar två referenser, kontrollerar sjuksköterskans legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN/IVO och andra eventuella avvikelser. Vi tar ansvar när ni hyr sjuksköterskor från oss.

Vi är ISO-certifierade vilket innebär att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på affärsmässighet och innebär en trygghet för kunder och medarbetare.

Beställ personal

  1. Trygga och erfarna sjuksköterskor att hyra från Nurse Partner