Ring oss gärna: 0455-30 28 00

Narkosläkare

Narkosläkare, kallas även anestesiolog, ansvarar för bedövning, smärtlindring, livsuppehållande åtgärder och avancerad sjukvård. Som narkosläkare arbetar man på operationsavdelning, intensivvårdsklinik, narkosmottagning eller smärtmottagning.

På operation och IVA har narkosläkaren högsta ansvar för samtliga patienter och arbetar i team med narkossköterskor och IVA-sjuksköterskor. Du ska kunna arbeta under stark press i akuta situationer där omedelbara åtgärder krävs. Jourtid spenderas mycket tid på operationsavdelning där man tillsammans med narkossköterska ger anestesi till patienter som genomgår olika typer av kirurgi samt på intensivvårdsavdelning och förlossning.

Om du arbetar inom bemanning som narkosläkare kan du arbeta på större eller mindre kliniker i privatvården där operationer utförs. För att arbeta som narkosläkare inom bemanning krävs det att du fullgjort AT och ST inom anestesi. Efter AT kan man vikariera som narkosläkare på operationsavdelning under handledning av erfaren anestesiolog.

Lediga jobb för narkosläkare

Klicka nedan för att registrera ditt CV för att söka de lediga jobb som finns för dig som vill att arbeta som narkosläkare inom bemanning. För dig som kund, klicka nedan för att hyra narkosläkare till din vårdenhet.

Registrera CV som narkosläkare Hyr narkosläkare

  1. Bemanning av narkosläkare genom Doc Partner
  2. Specialisttjänster:
  3. AT-läkare
  4. Företagsläkare
  5. Hudläkare
  6. Narkosläkare
  7. ST-läkare