Ring oss gärna: 0455-30 28 00

Företagsläkare

Med företagsläkare arbetar du på en Företagshälsa inom en organisation. Arbetet är inom områden som arbetsnära tidig rehabilitering, medicinska kontroller och preventiva åtgärder på individ- och grupp- och organisationsnivå.

Företagshälsan är en oberoende expertresurs inom en organisation med yrkesutbildade specialister i samverkan. Genom stöd till individ, organisation och samhälle verkar Företagshälsan för att främja hälsa och säkerhet, förebygga sjukdomar, främja en god arbetsorganisation och en god funktionsförmåga hos individen samt genom samverkan med allmänna vården skapa samhällsnytta och en hälsosam, säker och jämlik arbetsmiljö.

Lediga jobb för företagsläkare

Som företagsläkare inom bemanning har du specialistkompetens och erfarenhet inom området. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan skapa relationer och fatta beslut som är bra för både organisationen och individen. Doc Partner kan erbjuda företagsläkare för den vårdgivare som vill hyra läkare till en organisation.

Klicka nedan för att registrera ditt CV för att söka de lediga jobb som finns för dig som vill arbeta som företagsläkare inom bemanning. För dig som kund, klicka nedan för att hyra företagsläkare till din vårdenhet.