Ring oss gärna: 0455-30 28 00

För läkare

Denna sida är till för dig som arbetar som hyrläkare hos oss. I personalhandboken finns välbehövlig information som berättar om hur du ska förhålla dig till ditt arbete, policys med mera. Är det något du undrar över, tveka inte att kontakta oss.

Personalhandbok

Vi på NGS Läkarbemanning är angelägna om att du ska få den beredskap som behövs för att göra ett bra arbete som hyrläkare. Handboken är till för att hjälpa dig en bit på vägen.

Läs personalhandboken

Journalsystem

Journalsystemen skiljer sig mellan olika landsting. och därför har vi skapat länkar som lättare kan förbereda dig inför ditt kommande uppdrag. Här är de vanligaste journalsystem som idag används på de olika vårdinrättningarna runt om i Sverige:

Starta eget med rådgivning av Fortner

Du kanske har funderat på att bli underkonsult till oss men inte tagit steget till att starta eget. Vårt samarbete med redovisningsbyrån Fortner gör det möjligt.

Fortner är en rikstäckande kedja med lokal närvaro som fokuserar på att underlätta ditt redovisningsarbete eller IT-miljö genom digitaliserade lösningar och mänskliga råd från konsulter.

Läs mer om Fortner