Ring oss gärna: 0455-30 28 00

Ett omhändertagande bemanningsföretag för läkare

Doc Partner är ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom läkarbemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

Doc Partner är ett affärsområde inom NGS Group läkarbemanning där även kända varumärken som Psykiatrika, Resursläkarna och Plus Care ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som läkare konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Fördelar med läkarbemanning

Du som vill ha möjlighet att bestämma i vilken omfattning du vill arbeta, kan bemanning vara något för dig. Då har du möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar.

Vi jobbar med kvalitet och kontinuitet vilket ger oss nöjda och motiverade läkare. Vi arbetar enligt ramavtal med hög service och i ett kvalitetssäkert företag vilket innebär att vi levererar tjänster som möter både läkare och landstingens önskemål.

Är du läkare och nyfiken på att arbeta inom bemanning, kontakta oss redan idag på rekrytering@docpartner.se eller 0455-30 28 00.

Registrera ditt CV genom att klicka nedan.

Registrera ditt CV

 

  1. Bli en del av en omhändertagande läkarbemanning
  2. Specialisttjänster:
  3. AT-läkare
  4. Företagsläkare
  5. Hudläkare
  6. Narkosläkare
  7. ST-läkare