Ring oss gärna: 0455-30 28 00

AKTUELLT

Vi ger dig större omväxling i vardagen

Vi är en omhändertagande arbetsgivare som erbjuder stor flexibilitet och förmånen att få bestämma över din egen arbetstid. Lönen bygger på erfarenhet och kompetens, vilken betalas ut 4 dagar efter tidrapportering.

Hos oss väljer du arbetsvillkoren. Vill du arbeta nu eller senare? Korta eller längre uppdrag? Vi hittar de bästa uppdragen och sköter allt praktiskt. Det enda du behöver göra är ett bra jobb när du väl är på plats.

Vi är medlemmar i Tjänsteföretagen inom Almega vilket betyder att vi följer alla lagar och regler. Vi följer kollektivavtal och har fullt upp med försäkringsskydd för våra anställda. Helt enkelt kvalitet och tillgänglighet under trygga omständigheter.

Är du sjuksköterska? Registrera dig här
Är du läkare? Registrera dig här

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på 0455-30 28 00 eller via e-post.

Skicka e-post

  1. Jobba som sjuksköterska på Nurse Partner.

Göteborgsvarvet Expo

Ta ett extra varv på Göteborgsvarvet Expo där vi inom NGS Group är redo att träffa dig.
Prata gärna med oss om våra uppdrag och lösningar som vi har inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och chefstjänster. Passa på att vara med och tävla om startplatser till Göteborgsvarvet nästa år.

 

 

Göteborgsvarvet 16-18 maj

Vi är glada över att för första gången medverka på Göteborgsvarvet Expo 16-18 maj.

Kanske ska du springa varvet på lördag och måste hämta ut ditt startkit, passa då på att träffa oss och få veta mer om våra tjänster och uppdrag. Dessutom kan du vara med och tävla om startplatser till nästa års varv.

Vi finns på plats:
Torsdag 16 maj, 10.00-21.00
Fredag 17 maj, 10.00-21.00
Lördag 18 maj, 09.00-16.00

Med över 60 000 anmälda löpare och fler än 200 000 hängivna supporters längs banan är Göteborgsvarvet ett av världens största långlopp. Sedan starten 1980 har över 1,4 miljoner löpare anmält sig till loppet.

Vi tillhör Det goda tjänsteföretaget

Vi på Nurse Partner och Doc Partner är stolta över att tillhöra Almega Tjänsteföretagen och Det goda tjänste­företaget. Det betyder att vi följer lagar och kollektivavtal samt arbetar för god etik.

Det goda tjänste­företaget är ett ansvarstagande och en kvalitetsstämpel för dig som kund. Då vet du också att vi som företag tillämpar bra villkor när det gäller medarbetarna.

Symbolen betyder att det är ett medlems­företag i Almega Tjänsteföretagen och att vi:

  1. Tillämpar kollektivavtal eller villkor på motsvarande nivå.
  2. Har en policy för jämställdhet, mot diskriminering och sexuella trakasserier.
  3. Tillämpar vår gemensamma värdegrund.
  1. Nurse Partner och Doc Partner tillhör Det goda tjänsteföretaget.

Medrekmässan 5 mars

Den 5 mars befinner vi oss på Medrekmässan på Clarion Hotel Sign. Kom gärna förbi vår monter och prata med oss. Vi finns på plats från kl. 12:00-18:00. Hoppas vi ses!

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor för arbetsgivare inom sjukvård, hälsa och omsorg. Här samlas engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. Besök mässan för att mingla med din framtida arbetsgivare och lyssna på spännande föredrag från några av utställarna på plats.

Tid: 5 mars klockan 12:00-18:00
Plats: Clarion Hotel Sign, Stockholm
Pris: Fri entré för alla besökare

Nästa sida »