Ring oss gärna: 0455-30 28 00

AKTUELLT

Vi tillhör Det goda tjänsteföretaget

Vi på Nurse Partner och Doc Partner är stolta över att tillhöra Almega Tjänsteföretagen och Det goda tjänste­företaget. Det betyder att vi följer lagar och kollektivavtal samt arbetar för god etik.

Det goda tjänste­företaget är ett ansvarstagande och en kvalitetsstämpel för dig som kund. Då vet du också att vi som företag tillämpar bra villkor när det gäller medarbetarna.

Symbolen betyder att det är ett medlems­företag i Almega Tjänsteföretagen och att vi:

  1. Tillämpar kollektivavtal eller villkor på motsvarande nivå.
  2. Har en policy för jämställdhet, mot diskriminering och sexuella trakasserier.
  3. Tillämpar vår gemensamma värdegrund.
  1. Nurse Partner och Doc Partner tillhör Det goda tjänsteföretaget.

Medrekmässan 5 mars

Den 5 mars befinner vi oss på Medrekmässan på Clarion Hotel Sign. Kom gärna förbi vår monter och prata med oss. Vi finns på plats från kl. 12:00-18:00. Hoppas vi ses!

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor för arbetsgivare inom sjukvård, hälsa och omsorg. Här samlas engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. Besök mässan för att mingla med din framtida arbetsgivare och lyssna på spännande föredrag från några av utställarna på plats.

Tid: 5 mars klockan 12:00-18:00
Plats: Clarion Hotel Sign, Stockholm
Pris: Fri entré för alla besökare

Administratör/Rekryterare till Nurse Partner Scandinavia AB

Om dig

För att trivas hos oss behöver du vara prestigelös! Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera ett brett spektrum av arbetsuppgifter som inkluderar kontakt med både kunder och konsulter. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi har önskemål om erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter, gärna inom bemanningsbranschen. Du ska ha en god samarbetsförmåga och vara van vid att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Administratör/Rekryterare

Din primära roll är att tillsammans med konsultcheferna tillse att vi har konsulter som väljer att arbeta för NGS Group. Som administratör/rekryterare arbetar du med konsultcheferna i det dagliga arbetet, och anpassar dina arbetsuppgifter utifrån hur behoven förändras. Du kontaktar både befintliga konsulter i vår databas och nya kandidater som är intresserade av att börja arbeta för oss. Du är även samordnare för de beställningar som kommer in i gruppen och för att tillse att rekryteringsaktiviteter genomförs för att möta behovet från kunder.

Dina arbetsuppgifter

• Ta emot samt ta första kontakten med nya kandidater via e-mail och per telefon samt göra en första telefonintervju för de som visar intresse för att arbeta för oss

• Arbeta i samråd med konsultcheferna för att tillse att vi har god tillgång på personal som efterfrågas av kunder

• Genomföra referenstagning

• Genomföra riktade insatser för att bemanna stora beställningar och akuta behov

• Planera och genomföra utskick till konsulter

• Tillse att inkommande beställningar besvaras och hanteras av ansvarig konsultchef

• Administrativa uppgifter såsom tidrapportering, administrera anställningsavtal samt fakturahantering
• Ta aktiv del i försäljningsarbetet vid exempelvis mässor och events
• Bidra till NGS tillväxt genom både ett fokus på försäljning och ett fokus på att rekrytera ny personal. Vara medveten om att fokus kan skifta beroende på konjunktur och efterfrågan

Övrigt

Om anställningsvillkoren
Provanställning kommer att tillämpas.

Arbetsplats
Skeppsbrokajen 8, Karlskrona

Om oss

NGS Group är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 10 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi lokal närvaro gentemot våra kunder och vår personal.

Välkommen att höra av dig med CV och personligt brev till Evelina Arnström, verksamhetschef på NGS Läkarbemanning.

E-post: evelina.arnstrom@ngsgroup.se
Telefonnummer: 0455-302817

Vi ger dig större omväxling i vardagen

Vi är en omhändertagande arbetsgivare som erbjuder stor flexibilitet och förmånen att få bestämma över din egen arbetstid. Lönen bygger på erfarenhet och kompetens, vilken betalas ut 4 dagar efter tidrapportering.

Hos oss väljer du arbetsvillkoren. Vill du arbeta nu eller senare? Korta eller längre uppdrag? Vi hittar de bästa uppdragen och sköter allt praktiskt. Det enda du behöver göra är ett bra jobb när du väl är på plats.

Vi är medlemmar i Tjänsteföretagen inom Almega vilket betyder att vi följer alla lagar och regler. Vi följer kollektivavtal och har fullt upp med försäkringsskydd för våra anställda. Helt enkelt kvalitet och tillgänglighet under trygga omständigheter.

Är du sjuksköterska? Registrera dig här
Är du läkare? Registrera dig här

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på 0455-30 28 00 eller via e-post.

Skicka e-post

  1. Nurse Partner ger dig friheten att bestämma när du vill arbeta

Årets julgåva till Naturskyddsföreningen

Två veckor kvar till dopparedan’
och kanske är du ute på klappjakt på stan
Vi på NGS har redan inhandlat paketen
som är till oss alla för det gagnar planeten
Vi fortsätter stödja även nästa år, det är meningen
för årets julgåva har vi skänkt till Naturskyddsföreningen

Klimatförändringarna är på riktigt och de händer nu. NGS Group är en hållbar koncern och i det arbetet medverkar vi för att rädda och stärka miljön.

Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är de viktigaste arbetsområdena. Det senaste decenniet har det globala arbetet blivit allt större och starkare. Föreningen samarbetar och stödjer över 60 miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. De står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Gör som oss. Ge bort en julgåva till Naturskyddsföreningens arbete för klimatet. Ditt och vårt stöd behövs.

Ge bort en julgåva

  1. Nurse Partner och Doc Partner stödjer Naturskyddsföreningen.

Nästa sida »