Ring oss gärna: 0455 - 30 28 00

Ett kvalitetsföretag inom NGS Group

Nurse Partner och Doc Partner är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag inom uthyrning av vårdpersonal. Vi kapar topparna och fyller ut dalarna.

Så enkelt kan man beskriva vår verksamhet. Vill man göra det lite tydligare kan man säga att vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående, de är vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. Det är kanske därför NGS har en kundnöjdhet på över 90 procent.

NGS är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktat mot Vård, Skola och Ledarförsörjning. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 13 olika affärsområden med verksamhet i Sverige och Norge. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

NGS Group är noterat på Nasdaq Stockholm. Vi är ISO-certifierade och ett av Almega auktoriserat bemanningsföretag.

Gå till NGS Groups hemsida

 


© Nurse Partner & Doc Partner | Box 289, 371 24 Karlskrona | Telefon: 0455-30 28 00 | E-post: info@nursepartner.se | info@docpartner.se