Ring oss gärna: 0455 - 30 28 00

Välkommen till Nurse Partner

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom sjuksköterskebemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Hos oss är du unik!

Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har uppdrag inom landsting, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

När du arbetar för Nurse Partner har du bland de bästa lönevillkoren i branschen, hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Utöver det blir du som jobbar regelbundet för oss bjuden på en weekend med härliga upplevelser! Vi har kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension.

Som konsult hos Nurse Partner blir du regelbundet inbjuden till konsultträffar, där du kan träffa våra konsultchefer och andra Nurse Partner-konsulter. Ett tillfälle att umgås och utbyta erfarenheter! Vi bjuder också in våra konsulter till relevanta föreläsningar, vidareutbildningar och uppdateringar i HLR.

Om du vill veta mer eller är nyfiken på vad vi kan erbjuda just dig, kontakta oss redan idag. Registrera ditt CV så blir du kontinuerligt uppdaterad om uppdrag som passar just din kompetens. Vi söker ständigt vårdpersonal, så kontakta oss om du vill ha ett flexibelt och utmanande jobb med bra lön.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering@nursepartner.se eller 0455-30 28 00.


© Nurse Partner & Doc Partner | Box 289, 371 24 Karlskrona | Telefon: 0455-30 28 00 | E-post: info@nursepartner.se | info@docpartner.se