Ring oss gärna: 0455-30 28 00

Ett omhändertagande bemanningsföretag för sjuksköterskor

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom sjuksköterskebemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har uppdrag inom landsting, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

Vi har bland de bästa lönevillkoren i branschen, därför är Nurse Partner det bästa bemanningsföretaget. Hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens.Vi har kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension. Utöver det blir du som jobbar regelbundet för oss bjuden på en weekend med härliga upplevelser!

Som sjuksköterska inom bemanning hos Nurse Partner blir du regelbundet inbjuden till konsultträffar, där du kan träffa våra konsultchefer och andra Nurse Partner-konsulter. Ett tillfälle att umgås och utbyta erfarenheter! Vi bjuder också in våra konsulter till relevanta föreläsningar, vidareutbildningar och uppdateringar i HLR.

Vi vill premiera våra fantastiska konsulter som utför ett ovärderligt arbete på vårdinrättningar runt om i Sverige varje dag. Om du arbetar minst halvtid för oss under året 2017, bjuder vi dig på en weekend med aktiviteter, avkoppling och god mat i början på 2018. Hos oss är du unik!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på rekrytering@nursepartner.se eller 0455-30 28 00.

Är du sjuksköterska och nyfiken på att arbeta inom bemanning, kontakta oss redan idag. Registrera ditt CV så blir du kontinuerligt uppdaterad om uppdrag som passar just din kompetens. Vi söker ständigt ny personal, så kontakta oss om du vill ha ett flexibelt och utmanande jobb med bra lön.

Registrera ditt CV

  1. Bli en del av ett omhändertagande bemanningsföretag för sjuksköterskor
  2. Specialisttjänster:
  3. Anestesisjuksköterska
  4. Barn- och ungdomssjuksköterska
  5. Dialyssjuksköterska
  6. Distriktssköterska
  7. Operationssjuksköterska
  8. Psykiatrisjuksköterska
  9. Röntgensjuksköterska
  10. Sjuksköterska inom äldreomsorg