Ring oss gärna: 0455-30 28 00

AKTUELLT

Vi ses i Norrköping 18-20 april

Träffa oss på Svenska Allmänmedicinsk Kongress i Norrköping 18-20 april. Vi finns där för att besvara dina frågar och funderingar på hur det är att arbeta hos oss.

Kongressen äger rum på Louis de Geer, mitt i Norrköping. Där kan du träffa kollegor och utbyta erfarenheter, lyssna och delta i debatter samt ta del av den senaste allmänmedicinska forskningen eller nya behandlingsrekommendationer.

Temat i år är ”I nöd och lust” där man lyfter fram den arbetsglädje och lust som finns mitt i de svårigheter läkare möts av varje dag i primärvården. Våra medarbetare arbetar ju också i en klinisk verklighet som rymmer både nöd och lust. Att vi har förväntningar och ambitioner på långa relationer och kontinuitet gör dessutom att arbetet emellanåt liknar ett äktenskap: i nöd och lust.

Till SFAM 2018

Vi växer! Vill du bli en av oss?

Vi behöver förstärkning med en Konsultchef till vårt kontor i Karlskrona.

Nurse Partner & Doc Partner är en del av NGS Group som är ett nischat bemanningsföretag inom vård, skola och förskola. Till vårt affärsområde Nurse Partner söker vi nu en driven och säljande konsultchef.

Som konsultchef hos oss ansvarar du för att på ett kvalitativt sätt bemanna uppdrag hos våra kunder samt tillsammans med övriga i affärsområdet kontinuerligt rekrytera ny personal. I tjänsten ingår löpande kundkontakter i form av bemanning, försäljning och uppföljning av uppdrag. Vår personal är vår viktigaste resurs och en av de viktigaste arbetsuppgifterna är din roll som närmaste chef och kontaktperson för våra konsulter som arbetar ute hos våra kunder. Du sköter lönesamtal, anställningsavtal och utvecklingssamtal samt gör regelbundna avstämningar/uppföljningar kring exempelvis konsultens mål och förväntningar.

Social kompetens och personligt driv är viktiga egenskaper för att hantera ett brett spektra av både kunder och konsulter samt för att kunna bidra till affärsområdets lönsamhet och tillväxt. Som person trivs du i ett högt tempo och har förmågan att snabbt skifta fokus beroende på situation. Du drivs av att sätta affärer, hitta lösningar och att uppnå och arbeta mot uppsatta mål. Du skall ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och van vid att använda datorn som ditt arbetsredskap. Vi har krav på att du har en sjukvårdsbakgrund som sjuksköterska. Erfarenhet från liknande tjänst och arbetsuppgifter, gärna från bemanningsbranschen, är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utvecklande arbetsmiljö!

-Heltid
-Vi tillämpar 6 månaders provanställning
-Fast lön enl. överenskommelse

Skicka din intresseanmälan till kristin.johansson@nursepartner.se

För mer information om oss www.ngsgroup.se

Träffa oss i Finland!

I april kommer vi till Finland för att träffa sjuksköterskor som är intresserade av att höra om Nurse Partner och hur arbete via bemanning fungerar. Behovet för kvalificerad personal är stort både i Sverige och Norge.

Den 25 april kommer vi till Ekenäs och den 26 april till Helsingfors.

Vi kommer även berätta om praktiska saker, hur man ansöker om svensk/norsk legitimation, hur det går till när vi ordnar resor, boende och om aktuella uppdrag.

Nurse Partner är ett av Skandinaviens ledande resursföretag för uthyrning av vårdpersonal. 
Vår ambition är att alltid finnas till hands när vi behövs – för vår personal och för våra kunder. 
Vi är måna om att vårdtagaren, vår egen och sjukhusens personal ska ges bästa möjliga förutsättningar.

Mer information om tid och plats kommer inom kort.

Bjud gärna med dig dina sjuksköterskekollegor!

Klicka här för att anmäla dig!

Varmt välkomna!

Har du frågor är du välkommen att höra dig på telefon: 0455-302801

Vaxholm 2018

Vi vill tacka vår personal för en mycket trevlig helg i Vaxholm.
Ni är guld värda för oss!

 

Vinnaren i vår tävling på Medrekmässan

Tack till alla som kom förbi och träffade oss och deltog i vår tävling på Medrekmässan i Stockholm.

Vinnaren i tävlingen blev Sumiya, stort grattis!

Ett superpresentkort kommer skickas till dig inom kort.

Nästa sida »