Ring oss gärna: 0455 - 30 28 00

Aktuellt

Lönespecifikationer

På grund av problem/störning hos Microsofts mailtjänster kommer inte alla lönespecifikationer fram. Microsoft jobbar på problemet och vi hoppas på en lösning inom kort.

Har du inte fått din lönespecifikation?

Kontakta då gärna din leverantör eller återkom till oss så skickar vi den till dig via posten.

Vi ger dig större omväxling i vardagen

Vi är en omhändertagande arbetsgivare som erbjuder stor flexibilitet och förmånen att få bestämma över din egen arbetstid. Lönen bygger på erfarenhet och kompetens, vilken betalas ut 4 dagar efter tidrapportering.

Hos oss väljer du arbetsvillkoren. Vill du arbeta nu eller senare? Korta eller längre uppdrag? Vi hittar de bästa uppdragen och sköter allt praktiskt. Det enda du behöver göra ett bra jobb när du väl är på plats.

Vi är auktoriserade vilket betyder att vi följer alla lagar och regler. Vi följer kollektivavtal och har fullt upp med försäkringsskydd för våra anställda. Helt enkelt kvalitet och tillgänglighet under trygga omständigheter.

Registrera dig här så kontaktar vi dig!

  1. Doc Partner mönster litet

Möt oss på Röntgenveckan i Linköping

Mellan 12-15 september finns NGS Group på Röntgenveckan på Linköpings Konsert och Kongress. Kom förbi vår monter så berättar vi hur det är att arbeta med oss, både för dig som är kund och för dig som söker arbete.

Förutom många intressanta föredrag och presentationer hoppas vi på givande möten och nätverkande under veckan.

Röntgenveckan 2017 kommer bland annat belysa hur radiologin samverkar åt många håll, och hur viktigt det är att vi inom radiologin är med i utvecklingen av integrerad diagnostik, som spindeln i nätet.

Mer information om mässan hittar du här.

Vi ses i Linköping!

Träffa oss på Tjejmilen

På lördag går Tjejmilen av stapeln i Stockholm men redan på torsdagen startar Tjemilen Expo på Östermalms IP.

Där kan du hämta ut din nummerlapp, köpa träningskläder och träffa oss som finns på plats tillsammans med våra kollegor inom NGS Group. Då får du chans att prata med oss om vad vi kan erbjuda dig i din jobbkarriär.

Tjejmilen Expo har öppet:
Torsdag 31 augusti kl 15.00-20.00
Fredag 1 september kl 10.00-21.00
Lördag 2 september kl 9.00-13.00

Läs mer här.

Var med och tävla här om ett Superpresentkort (värde 1 000 kr).

NGS – I steget med dig

Anmäl dig till S-HLR utbildning

Tisdagen den 5 september kl.16.30 hålls en S-HLR utbildning på vårt kontor på Djäknegatan 5 i Malmö för våra sjuksköterskor.

Du anmäler dig genom att maila till rekrytering@nursepartner.se att du är intresserad, ange för och efternamn.

Det är först till kvarn som gäller!

Om intresset är stort kommer vi sätta in en extra utbildningsdag den 6 september, mer information om det kommer inom kort.

Hoppas vi ses!

 

 

 

Nästa sida »


© Nurse Partner & Doc Partner | Box 289, 371 24 Karlskrona | Telefon: 0455-30 28 00 | E-post: info@nursepartner.se | info@docpartner.se